Warning: include(includes/mailer.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/virtual/somasoft.hu/htdocs/functions.php on line 30 Warning: include(): Failed opening 'includes/mailer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /var/www/virtual/somasoft.hu/htdocs/functions.php on line 30
 
 

Irodai rendszerek

Könnyed felület, profi háttér!

Manager Office irodai rendszereink az irodájában felmerülő adminisztratív feladatok terhét veszi le az Ön válláról jelentősen csökkentve a feladatok költségét, munkaerőigényét. A Manager Office irodai rendszerek üzembe helyezésénél csak a kezelésük elsajátítása egyszerűbb.

Manager Office Almanach: Lássa át naptárait naptárkezelő rendszerünkkel!   Manager Office Less-ON: Az Ön feladatkezelő rendszere!
Manager Office Regist-ER: A névjegykezelés varázslója!   Manager Office Route-Plan: Egy óra alatt megoldjuk útnyílvántartásának problémáit!

Manager Office File: Iktatórendszerünkkel minden fontos iratát megtalálja!

Miért válassza a SomaSoft ügyviteli rendszereit?

Irodai rendszereink egyszerűségének titka, hogy a gazdasági élet szereplői alakították ki főbb gerincét. Ez garantálja praktikumukat, valamint hogy kezelésük percek alatt könnyen elsajátítható.

Programjaink terület, illetve szakmaspecifikusak, hogy az ellátandó feladatokat a lehető legmagasabb színvonalon lássák el. Nem tartalmaznak felesleges modulokat, menüket, valamint nem terhelik gépét és hálózatát teljesítményt lassító felesleges adatforgalommal.

A logikusan felépített feladatrendszer és a felhasználóbarát menüsor gördülékeny munkavégzést biztosít. Nincsenek adatkorlátok, Ön nem vesz "zsákba macskát".

Használatukkal megszűnnek azok a cég működése szempontjából nem hatékony leállások, üres percek, melyeket eddig a kollegái kutatásra, keresésre, információgyűjtésre fordítottak

Az irodai ügyvitelt segítő programjaink illeszkednek a már jól megszokott számítógépes alkalmazásokhoz, technikai háttérhez, nem kell azokról lemondania.

Programjaink nem csak egy gépen használhatóak, hanem akár hálózatba kötött több munkaállomáson is egyszerre.

Irodai rendszereink minimális technikai hátteret igényelnek és több funkcióval felszereltek. Mindegyik programunk teljes körű munkafolyamatokat biztosít Önnek kedvező áron, nincs szüksége bővítések és egyéb modulok megvásárlására. Termékeinkhez nincs moduláris felár, nem érik meglepetések. Egyértelmű és a valóságot tükröző áraink alapján tervezni tud, nem kell váratlan kiadásokkal számolnia. Bevezetésük esetén az irodai programjaink ára pár nap alatt megtérülHasználja hálózatban, egyszerre több gépen!

Manager Office irodai rendszereink cége akár összes számítógépére telepíthetőek jelképes licencdíj ellenében, így mindenki egy közös adatbázisban dolgozhat, aminek köszönhetően a cégen belüli félreértések minimálisra csökkennek.

Minden felhasználó azonnal látja a frissítéseket legújabb információkat, változásokat, valamint az Almanach esetén az időpont lefoglalásának tényét azzal egyidőben. Mindenki egyszerre böngészhet vagy vihet fel adatokat, a rendszernek köszönhetően nem kell sorban állni, bosszankodva egymásra várni.
A felhasználóknak nem kell megvárni, hogy a kollégájuk a közös adatbázist, listát, névjegyzéket (ami gyakran  csak egy excel fájl) bezárja, az egyidejű használat során sem vesznek el az adatok. Nincs szükség időszaki adatfrissítésre, az új információk automatikusan és azonnal frissülnek minden felhasználónál.

Ezek a rendszerek nem épülnek rá drága, költséges adatbázisszerverre (pl. SQL és Exchange serverre), mint sok más hasonló program.

Merre tovább?

 > Éttermi rendszerek
 > Szolgáltatások
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavam
A kosara jelenleg üres.Távsegítség

 

 

Segítség  |  Vásárlási útmutató  |  Szállítási és fizetési feltételek  |  Garancia  |  Adatvédelem   |  Jogi nyilatkozat

SomaConsult Kft.   2092 Budakeszi, Batthyány u. 23.      Telefon: (06-70) 386-6896      Fax: (06 23) 457-264      E-mail: info@somasoft.hu