Egyedi fejlesztés

img

Egyedi szoftverfejlesztés - az ötlettől a megvalósulásig

Úgy érzi, hogy a piacon található szoftverek csak részben teljesítik az Ön elvárásait?

 

Cégünk erényei között szerepel az alkalmazkodás és a rugalmasság. Az Ön elvárásait kielemezzük, ezt követően szoftvereinket személyre szabjuk. Soha nem erőltetünk egy rendszert az Ön problémájára, hanem a szoftvert változtatjuk meg, hogy pontosan az Ön igényeit elégítse ki.

 

Az általunk fejlesztett speciális szoftverek konkrét cégtípusoknál, egyedi, illetve speciális tevékenységi köröknél felmerülő kívánalmakra nyújtanak teljes körű megoldást.

Ízelítő egyedi rendszerfejlesztéseinkből:

 

Saxoo Internation Kft.

Prémium ruházat gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat teljes adminisztratív, logisztikai és értékesítési folyamatait követő szoftverrendszer fejlesztése.

 

ELTI Kft.

Erősáramú berendezések szereléséhez, méretezéséhez szükséges bonyolult számítások elvégzésére kifejlesztett rendszer. Szerelési táblázatok és grafikonok készítését teszi lehetővé.

 

Diósdi 2004 Kft.

A betonacél feldolgozás teljes folyamatát követő és nyilvántartó vállalatirányítási rendszer. Magában foglalja a megrendeléstől a különböző feldolgozási és szállítási folyamaton keresztül a számlázási és pénzügyi műveletek kezelését. Külön figyelmet érdemel a beérkező megrendelések és a gyártáskapacitás ütemezéséhez kifejlesztett modul, valamint a teljes és gyors adatelérést biztosító lekérdező modul.

 

MZTSZ - Országos Szórakoztatózenei Központ

A művészek több évtizeden keresztül manuálisan, papíron vezetett kartotékos nyilvántartásainak számítógépes rendszerre implementálása, amely a bizonyítványok gyors keresését teszi lehetővé. Többféle speciális, csak erre a szakterületre érvényes szűrési rendszerrel és kimutatások készítésének lehetőségével rendelkezik. A működési engedélyek kiállítása is a szoftver feladata.

 

ACH Impex Zrt.

Kereskedelemmel foglalkozó vállalat teljes adminisztratív, logisztikai és pénzügyi folyamatait követő és irányító szoftverrendszer.
A megrendelt termékeket a raktárban dolgozók mobil eszközök irányításával és segítségével készítik össze, mely szintén saját fejlesztésű megoldásunk. Bevezetetésével a megrendeléstől a kiszállítás megkezdéséig eltelt idő az ötödére csökkent az ezt megelőző időszakhoz képest!

 

Servico Kft.

Gumiszervízben fellelhető speciális folyamatok követésére, nyilvántartására, illetve mindezek elszámolásához kifejlesztett program.

 

MOKK - Magyar Országos Közjegyzői Kamara

A közjegyzők által készített és beküldött forgalmi adatok automatikus kiértékelése, összesítése és egységes statisztikai rendszerbe fogalása.